Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Varbergs GIF Fotboll P14

Följ

P14

Följ oss för uppdateringar
Följ
Varbergs GIF Fotboll
Fotboll
P14
Tabell
Lag M V O F P
1 Varbergs GIF 6 6 0 0 18
2 Varbergs Bois Svart 6 4 1 1 13
3 Tvååker/Galtabäck 6 4 0 2 12
4 Värö United 6 3 0 3 9
5 SRG Himledalen 6 1 1 4 4
6 Lilla Träslöv Vit 6 1 0 5 3
7 Tofta Tigers Blå 6 0 2 4 2

Match

Varbergs Bois Svart

2 - 9
Påskbergsvallen - Sahara
11 juni 2013
17:30

Varbergs GIF

Referat

Referat: Varbergs Bois Svart - Varbergs GIF

Så var det då dags för årets första "Varberg El Clásico", Gif mot Bois.

Inledningsvis kändes lite nervositet i luften och vi blev för mycket stillastående. De gröna hade ganska mycket boll de första minuterna och lyckades även sätta in ledningsmålet.

Som väl var tog ingen detta så hårt utan vi fortsatte och fick upp tempot lite. Efter 6 minuter kom det förlösande kvitteringmålet som tände laget på alla cylindrar och nu fanns inte längre några tveksamheter. Vi ökade intensiteten i löpningarna och närkamperna och fick igång vårt fina passningsspel som gjorde att halvtidsresultatet var 5-1 till oss.

I andra halvlek fortsatte vi på inslagen linje och petade in ytterligare fyra mål. Bois kom inte till så många riktiga avslut men ett par skott hade man dock där Isak fick visa upp sina färdigheter. Vi kunde med lite tur haft några mål till, bl. a. i en kalabalikartat situation i Bois straffområde där bollen blev bortnickad på mållinjen (några av våra spelare sa att den var inne men domaren dömer ju som bekant och det var nog inte lätt att se när man inte har linjemän). Bois fick ett ytterligare tröstmål under halvleken men när slutsignalen ljöd kunde vi skriva ett helt rättvist slutresultat på 9-2 till GIF!

Även i denna match är det riktigt kul att hela laget är inblandade i målen, allt från målgivande utsparkar från målvakt till fantastiska uppspel från backlinjen, snygga dragningar och starka och påpassliga avslut.

Det känns riktigt bra såhär långt in på säsongen och vi kan konstatera att vi i år är ett starkare lag än förra året som ändå var helt fantastiskt!

Tack grabbar för en fin uppvisning!

Mårten & Lars